Maar elke andere opname kan uiteraard ook.

Het idee voor onze SANDBOX Modular booths ontstond toen we zelf zochten naar een modulaire booth. We kwamen al snel tot de conclusie dat de bestaande oplossingen prijzig zijn vanwege de kostbare materialen of productie-methodes. En soms simpelweg vanwege hoge transportkosten.

Het alternatief was iets bouwen van houtwanden met gips, maar daarmee verlies je het modulaire karakter. En tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om je investering “mee te kunnen nemen”. Naar een volgende woning bijvoorbeeld.

De uitdaging was dus om bouwmodules te ontwerpen die stapelbaar zijn, maar tegelijkertijd opgebouwd met reguliere bouwmaterialen. Dat biedt wel meteen een eerste voordeel; je kunt daarmee namelijk makkelijk variëren in b.v. spouwdiepte, type gips, aantal lagen etc. dus we kunnen ook sturen in de isolatiewaarde. En rekening houden met de vloerbelasting.

Door gebruik te maken van bekende materialen kunnen we die ook afwerken zoals je dat op een wand zou doen, b.v. met een RAL kleur.

MODULAIRE OPBOUW

Elke booth wordt hier prefab helemaal op maat gemaakt. en in en dag geplaatst. Je booth is makkelijk aan te passen, te verkopen of te verhuizen.

COMPLEET EN RUIME KEUZE

Je ideale booth kan heel compleet worden uitgevoerd, vormgegeven naar jouw wensen met de maximaal haalbare isolatiewaarde!

WE DENKEN AAN HET MILIEU

We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu, we kunnen je booth b.v. isoleren met hennepwol.

PLAATSINGSSERviCE

 Je mag je booth uiteraard zelf plaatsen, maar we doen het ook graag voor je.


Jouw ideale werkplek? Die bepaal je toch zelf?

Na gesprekken met enkele toonaangevende professionele stemmen kwamen we tot de conclusie dat een professionele booth niet alleen heel goed moet isoleren en natuurlijk goed moet klinken, de ruimte moet ook prettig “voelen”. Het is immers een werkplek voor mensen die er vaak veel tijd doorbrengen.

In het huidige aanbod wordt daar soms weinig aandacht aan besteed. Voor het interieur hebben we daarom zo’n 80 kleuren beschikbaar die je op nog veel meer manieren kunt combineren. De wanden en het plafond worden voorzien van gestoffeerde cassettes en gevuld met akoestisch materiaal. Dat kan minerale wol zijn die gefixeerd wordt in de cassettes, maar je kunt ook kiezen milieuvriendelijk hennepwol.

Verder kunnen we geïntegreerde LED verlichting plaatsen met warm licht – en dan bedoelen we de lichtkwaliteit, niet de temperatuur. Verder zijn opties als aktieve luchttoevoer, electra-voorziening en eventueel ook airco uiteraard mogelijk.

Om je werkplek helemaal te optimaliseren kunnen we zelfs een desk op maat voor je ontwerpen. Sommige mensen vinden een aktieve spreekhouding fijn en zitten daardoor hoger. Toch is het niet zo makkelijk een desk te vinden die daarvoor geschikt is en ook op de juiste manier in je booth geplaatst kan worden.