ERGONOMISch ontworPEn STUDIODESKS

Een studiodesk is vaak nét even anders dan een “gewoon” bureau. Onze Commander-desks zijn gebaseerd op een robuust onderstel bestaande uit poten van stalen kolommen die we vullen met minerale wol voor ze in een hoek van 12 graden worden gelast. De poten worden verbonden door een centrale kabelgoot die aan de achterkant open is en ruimte biedt voor stekkerblokken, harddrives, hubjes en natuurlijk je bekabeling. Het onderstel kan in elke RAL-kleur worden uitgevoerd, en uiteraard passen we hoogte en diepte aan aan je wensen.

De bladen kunnen we vervaardigen uit massief hout of een MDF-kern met HPL finish. Elke print of unikleur is mogelijk, en we zorgen desgewenst voor inbouwruimte voor je 19″ gear.

MAATWERK IN STUDIORACKS

In veel studio’s is de funktionaliteit inmiddels  geconcentreerd “In The Box”, maar voor een aantal toepassingen kom je niet om 19″ apparatuur heen. Denk aan pre-amps, interfaces, patchbays etc. Dus de noodzaak om je gear handzaam te huisvesten blijft ook bestaan.

Sommige gear wil je kunnen zien, andere apparaten wil je kunnen bereiken en daar houden we vanzelfsprekend rekening mee. 

We hebben inmiddels al een hele reeks verschillende racks gebouwd, steeds gebaseerd op individuele wensen van opdrachtgevers. En inmiddels ontstaat er een complete lijn aan racks die – net als de desks – kunnen worden uitgevoerd in zo’n beetje elke kleur of finish.


rOBUUSTE STANDS

Als je in een studio werkt speelt de hoogte van je monitoren een belangrijke rol. En bovendien weten we uit ervaring dat het best lastig kan zijn om goede stands te vinden voor wat grotere monitoren.

Onze ATLAS-series wordt opgebouwd uit één, twee of zelfs vier stalen kolommen die gevuld worden met minerale wok voor ze gelast worden. Vervolgens worden ze gespoten of gepoedercoat, en dat kan in elke RAL kleur.

De hoogte bepaal jij als luisteraar, en de breedte en diepte wordt bepaald door je speakers. We passen de platforms namelijk aan aan de footprint van je speakers. Zo past het altijd! Desgewenst plaatsen we je speakers op vilt of rubber voeten, z.g.a. vrij van de stand.